Louis Corcyra Beach

Το Louis Corcyra Beach βρίσκεται στο χωριό Γουβιά, 8 χλμ βόρεια της πόλης της Κέρκυρας και του αεροδρομίου, πέντε λεπτά από τη δημοφιλή τουριστική περιοχή της Γουβιάς.

Οι παροχές και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν 370 δωμάτια για όλα τα γούστα και όλες τις ανάγκες, πισίνες, μπαρ, αθλητικές εγκαταστάσεις, υποδομές και δραστηριότητες για τα παιδιά, διάφορα εστιατόρια και μια, διεθνή ομάδα animation, πάντα διαθέσιμη με νέους συνδυασμούς αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για ενήλικες και παιδιά!

Περιγραφή πρωϊνού

Συμμετέχοντας στην προσπάθεια που γίνεται για την ανάδειξη του Ελληνικού Πρωινού ως μέρους της ταυτότητας του ελληνικού τουρισμού, υπάρχει μια ξεχωριστή γωνιά στον πλούσιο πρωινό μπουφέ του Louis Corcyra Beach, με σκοπό να γνωρίσουν και να γευτούν από κοντά οι πελάτες, ελληνικά τοπικά προϊόντα και εδέσματα εξαιρετικής διατροφικής αξίας.

Εκτός από τα βασικά παραδοσιακά προϊόντα που χαρακτηρίζουν το ελληνικό τραπέζι (ψωμί, λάδι, ελιές μαζί με φέτα και ντομάτα κλπ), η τοπική παραδοσιακή γωνιά του ξενοδοχείου, εμπλουτίζεται και από άλλα υλικά και εδέσματα, όπως τυριά τοπικής προέλευσης, διάφορα είδη αρτοσκευασμάτων (κουλουράκια, λυχναράκια, παραδοσιακά παξιμαδάκια, ντάκος, καλτσούνια κ.ά.), παρασκευές αυγών, παραδοσιακές πίτες, ελιές, φρέσκα φρούτα, μέλι, γλυκά του κουταλιού και σιροπιαστά.

Επιπλέον, στον τομέα των γλυκών, οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν μπουγάτσα, ρυζόγαλο, λουκουμάδες, λουκούμια, σπερνά και φυσικά ταχίνι, παστέλι και χαλβά.

Αξιολογήσεις

Rating Entries

No ratings yet.

Κάντε μια αξιολόγηση

Beta version