Το ξενοδοχείο Λέγκω, βρίσκεται στο κέντρο του Πλαταμώνα και διαθέτει 13 ανακαινισμένα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια με συνολικό αριθμό 22 κλινών και με μοναδική θέα στον Θερμαϊκό κόλπο και τον Όλυμπο. Επιπλέον, διαθέτει σάλα όπου μπορεί κανείς να πάρει το πρωινό του ή να πιει το ποτό του στο μπαράκι του ξενοδοχείου απολαμβάνοντας συγχρόνως τηλεόραση στη μεγάλη οθόνη, παιδότοπο, μεγάλο τζάκι και καταπράσινο κήπο με άνετες πολυθρόνες-κούνιες. Απέχει 105 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη και 42 χλμ. από τη Λάρισα.

Περιγραφή πρωϊνού

Στο ξενοδοχείο Λέγκω δίδεται μεγάλη έμφαση στο πρωινό, ώστε οι πελάτες να ξεκινούν δυναμικά την ημέρα τους, εφοδιασμένοι με την απαραίτητη ενέργεια!

Καθημερινά, στη γαλήνια αίθουσα του πρωινού, κυριαρχούν η μυρωδιά από το ζεστό ζυμωτό ψωμί και τα υπόλοιπα φρεσκοψημένα αρτοσκευάσματα, οι σπιτικές μαρμελάδες σε διάφορες γεύσεις, το αγνό μέλι Πλαταμώνα, τα αυγά ντόπιας παραγωγής, το ζαμπόν και το κασέρι, ενώ το κέικ που προσφέρεται είναι σπιτικό και παρασκευάζεται κάθε μέρα από τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου. Παράλληλα, παρέχονται διάφοροι χυμοί, φρέσκοι ή σε κουτί.

Αξιολογήσεις

Rating Entries

No ratings yet.

Κάντε μια αξιολόγηση

STARS: **
ADDRESS: Εγνατίας 84 Πλαταμώνας Πιερίας
PHONE: 23520 41237
E-MAIL:
Beta version