Ξενοδοχείο
Πρωϊνό
Τοποθεσία
Φωτογραφίες
Σχόλια

Κυρίμαι

Το ξενοδοχείο Κυρίμαι ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2003 και στεγάζεται σε ένα μοναδικό για τη Μάνη, διατηρητέο κτιριακό συγκρότημα που ανήκει από το 1875 στην οικογένεια Κυρίμη, που λειτουργούσε παλιότερα ως εμπορικός χώρος, με κατάστημα και αποθήκες. Το ξενοδοχείο αποτελεί μέλος των »Ιστορικών Ξενοδοχείων της Ευρώπης» και το 2013 βραβεύτηκε ως »Best Historic Hotel of Europe by the water». Αποτελείται από 22 δωμάτια και σουίτες και διαθέτει εξαιρετικό εστιατόριο υπό την επίβλεψη του πολυβραβευμένου σεφ Χριστόφορου Πέσκια.

Κυρίμαι

Ήδη από την έναρξη της λειτουργίας του, το ξενοδοχείο Κυρίμαι, έδωσε μεγάλη βάση στη χρήση του Ελληνικού Πρωινού, με μια σειρά τοπικών προϊόντων.

Το πρωινό περιλαμβάνει ένα από τα καλύτερα μέλια στην Ελλάδα, τα περίφημα λακωνικά πορτοκάλια, μανιάτικα λαλλάγγια με τη συνοδεία τυριού σφέλα, μανιάτικους λουκουμάδες, κουταλίδες με μέλι και καρύδια, μανιάτικο σύγκλινο, παραδοσιακά τοπικά παξιμάδια με το φημισμένο πρωτόλαδο και τις ψιλοελιές, αυγά καγιανά ή αν το επιτρέπει η εποχή, ομελέτα με άγρια σπαράγγια κλπ.

Δε μπορεί να παραλείψει κανείς τις παραδοσιακές γλυκές ή αλμυρές πίτες (όπως γαλατόπιτα, πρασόπιτα κλπ), τις σπιτικές μαρμελάδες, τα φρέσκα φρούτα εποχής, τα γαλακτομικά προϊόντα, το γιαούρτι, τα δημητριακά και φυσικά το ζεστό ζυμωτό ψωμί από τοπικό ξυλόφουρνο.

Το πολύ ιδιαίτερο πρωινό του ξενοδοχείου είναι σερβιριστό. Ο πελάτης επιλέγει που θέλει να καθίσει, λίγα μέτρα από τη θάλασσα, κάνει την παραγγελία του καφέ που επιθυμεί και περιμένει να του σερβιριστεί το πρωινό του, το οποίο έρχεται πάνω σε εντυπωσιακές γυάλινες πιατέλες.

12790

Κυρίμαι

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Γερολιμένας Μάνη
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 27330 54288
ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ: http://www.kyrimai.gr/

Κυρίμαι

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.

Beta version