Το Kosta Palace είναι ένα ξενοδοχείο Α΄ κατηγορίας στο κέντρο της πόλης της Κω, με θέα στο καταπληκτικό λιμάνι με το επιβλητικό ενετικό κάστρο του 13ου αιώνα. Ολοκληρώθηκε το 2001 και αποτελείται από 172 δωμάτια και διαμερίσματα των δύο δωματίων, εξοπλισμένα με κλιματισμό, πολυκουζινάκι, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, τηλεόραση και απευθείας τηλεφωνική γραμμή.

Η ιδανική τοποθεσία του και η πολυτελής κατασκευή του, το καθιστούν ένα από τα καλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στο κέντρο της πόλης και ιδανική επιλογή για επαγγελματίες και για επισκέπτες αναψυχής.

Περιγραφή πρωϊνού

Στο Kosta Palace, μέσω του Ελληνικού Πρωινού, ο επισκέπτης έρχεται σε επαφή με τα τοπικά προϊόντα και την τοπική κουζίνα.

Προσφέρονται μεταξύ άλλων εδέσματα της τοπικής, αλλά και της ευρύτερης ελληνικής κουζίνας, από τα οποία ξεχωρίζουν η τυρόπιτα σε χωριάτικο φύλλο, η σπανακόπιτα, η γιαουρτόπιτα, το κρασοτύρι και τα κολοκυθάκια με αυγά, ενώ προσφέρονται ακόμη μαρμελάδες, τοπικό μέλι, μαργαρίτες, μαγειριά, σκαλτσούνια με ανθότυρο, ελιές, παρθένο ελαιόλαδο βιολογική καλλιέργειας, τυροκομικά και γλυκά του κουταλιού.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, το Kosta Palace προσφέρει ποιοτικές γεύσεις στους πελάτες του και στήριξη στην τοπική κοινωνία και κυρίως στον πρωτογενή τομέα.

Αξιολογήσεις

Rating Entries

No ratings yet.

Κάντε μια αξιολόγηση

STARS: ****
ADDRESS: Κως
PHONE: 22420 22855
E-MAIL:
Beta version