Το ξενοδοχείο Kassaros βρίσκεται 50 μ. από την κεντρική πλατεία του Μετσόβου. Χτισμένο το 1980 σε παραδοσιακό στυλ και ανακαινισμένο πλήρως το 2010, παντρεύει την παράδοση με την πολυτέλεια, δημιουργώντας ένα αρμονικό και ζεστό περιβάλλον.

Διαθέτει 26 δωμάτια (ανάμεσά τους 7 σοφίτες και 3 σουίτες), η φινέτσα των οποίων (πέτρινη διακόσμηση, σκάλισμα στα κεφαλάρια, χειροποίητα χαλιά και περίτεχνα ταβάνια) κλέβει τις εντυπώσεις, ενώ το σαλόνι με τα χειροποίητα υφαντά, το ξύλινο μπαρ και η αίθουσα πρωινού με παλιές φωτογραφίες του Μετσόβου ταξιδεύουν σε αλλοτινές εποχές.

Περιγραφή πρωϊνού

Το πρωινό στο ξενοδοχείο Kassaros περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία ελληνικών εδεσμάτων. Στη διάθεση των επισκεπτών υπάρχουν διάφορα τυριά του Ιδρύματος Τοσίτσα, αλλαντικά, παραδοσιακές πίτες Μετσόβου, χειροποίητες μαρμελάδες και κέικ, σπιτικά κουλουράκια και γευστικές ομελέτες. Επιπλέον, αξίζει να γευτεί κανείς το βούτυρο του Ιδρύματος Τοσίτσα, τον τραχανά και το στραγγιστό γιαούρτι Μετσόβου, αλλά και τα χειροποίητα γλυκά που προσφέρονται κατά τις ημέρες των εορτών!

Τον πρωινό μπουφέ ολοκληρώνουν οι κομπόστες, τα αποξηραμένα δαμάσκηνα και σύκα, τα φρέσκα φρούτα και η ποικιλία δημητριακών.

Αξιολογήσεις

Rating Entries

No ratings yet.

Κάντε μια αξιολόγηση

STARS: **
ADDRESS: Τρ. Τσουμάγκα 3 Μέτσοβο
PHONE: 26560 41800, 41346, 41662
E-MAIL:
Beta version