Η μονάδα Island Blue κατασκευάστηκε σε μοντέρνα γραμμή το 2009. Βρίσκεται 10 χλμ από τη Λίνδο, 100 μέτρα από τη θαυμάσια αμμώδη παραλία των Πεύκων και άλλα 300 μέτρα από το κέντρο του χωριού.
Αποτελείται από 86 δωμάτια (34 δωμάτια με κουζίνα και 52 χωρίς) και διαθέτει, μεταξύ άλλων, ένα ολοκαίνουργιο εστιατόριο, μια πλήρως εξοπλισμένη γωνιά με τέσσερις υπολογιστές που παρέχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, ηλεκτρονικά παιχνίδια κατάλληλα για τους μικρούς επισκέπτες και δυο εξωτερικές πισίνες με δωρεάν κρεβάτια και ομπρέλες.

Περιγραφή πρωϊνού

Καθημερινά στο εστιατόριο ”Ελιά” σερβίρεται πλούσιο πρωινό σε μπουφέ με αρκετά ελληνικά και κυρίως τοπικά προϊόντα. Μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν φρέσκο χωριάτικο ψωμί, παραδοσιακή ροδίτικη λαδόπιτα σε διάφορες παρασκευές, σπιτικό ρυζόγαλο και σπιτικά γλυκά του κουταλιού. Επίσης, προσφέρεται ποικιλία ελληνικών τυριών, όπως γραβιέρα Νάξου και φέτα Ηπείρου. Υπάρχουν ακόμα παρασκευές αυγών, όπως ομελέτες, στραπατσάδα, τηγανητά και βραστά αυγά τοπικής προέλευσης, μέλι τοπικής παραγωγής, καθώς και παραδοσιακά μελεκούνια Ρόδου.

Αξιολογήσεις

Rating Entries

No ratings yet.

Κάντε μια αξιολόγηση

STARS: ***
ADDRESS: Πευκοι, Λίνδος Ρόδος
PHONE: 22440 48181
E-MAIL:
Beta version