Ξενοδοχείο
Πρωϊνό
Τοποθεσία
Φωτογραφίες
Σχόλια

Grecotel White Palace Luxury Resort

Το White Palace αποτελεί μια πνοή ανεμελιάς με πινελιές από το γαλάζιο της θάλασσας και το λευκό του φωτός, τα δύο χρώματα που συμβολίζουν την Ελλάδα. Το ξενοδοχείο ξεχωρίζει για τις απίστευτες σουίτες πάνω στο νερό, τα ολοκαίνουργια εστιατόρια πάνω στην θάλασσα με τις εξαίσιες γεύσεις από ολόφρεσκα υλικά της φάρμας Agreco, τις αμέτρητες επιλογές θαλάσσιων σπορ και τις εκπληκτικές δραστηριότητες για τους μικρούς μπόμπιρες στον παιδότοπο Grecoland, που συνθέτουν το τέλειο σκηνικό για τις διακοπές του κάθε επισκέπτη!

Grecotel White Palace Luxury Resort

Στόχος του ξενοδοχείου είναι η παροχή αυθεντικών ελληνικών γεύσεων. Για τον σκοπό αυτό, καθημερινά, στο κεντρικό εστιατόριο του White Palace παρατίθεται πλούσιος μπουφές πρωινού, βασισμένος σε φρέσκες πρώτες ύλες ντόπιων παραγωγών.

Η γωνία των αρτοσκευασμάτων, σε συνδυασμό με τις σπιτικές μαρμελάδες, την Κρητική Γωνιά με τα ντόπια παραδοσιακά προϊόντα ζύμης και τυριών, το πρόβειο γιαούρτι σε πήλινο, το βούτυρο με γιαούρτι κ.ά., προσφέρoυν στον φιλοξενούμενο αυθεντικές κρητικές γεύσεις. Το σκηνικό του Ελληνικού Πρωινού συμπληρώνουν οι φρέσκοι χυμοί φρούτων, τα διάφορα «action» μαγειρικής (όπως λουκουμάδες, πιτάκια, σφουγγάτο κ.ά.) και η ποικιλία ροφημάτων, που περιλαμβάνει κρητικά βότανα (όπως σαρανταδέντρι, μαλοτήρα, φασκόμηλο και δίκταμο), αλλά και ελληνικό καφέ που παρασκευάζεται στη χόβολη.

03771

Grecotel White Palace Luxury Resort

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κάμπος Πηγής Ρέθυμνο
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 28310 71102
ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ: http://www.thewhitepalace.com

Grecotel White Palace Luxury Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.

Beta version