Σε μικρή απόσταση από το Καρπενήσι, στην καρδιά του μαγευτικού Μεγάλου Χωριού, βρίσκεται το “Forest Suites”. Κτισμένο αμφιθεατρικά πάνω από τον Καρπενησιώτη ποταμό και αγκαλιάζοντας τους χιονοσκεπείς πρόποδες της Καλιακούδας, αποτελεί την ιδανική αφετηρία για το ταξίδι της μύησης στα μυστικά του δάσους.

Ξεχωριστές σουίτες, πολυτελή έπιπλα, σύγχρονες ανέσεις, διαφορετικές διακοσμητικές επιλογές σε κάθε χώρο, υπέροχη θέα στο δάσος, οικολογικές εφαρμογές, αλλά και ζεστή φιλοξενία, είναι μόνο μερικά από τα γνωρίσματα του ξενοδοχείου που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη!

Περιγραφή πρωϊνού

Το Forest Suites προσφέρει έναν πλούσιο πρωινό μπουφέ, με τα παραδοσιακά προϊόντα της Ευρυτανίας να έχουν τον πρώτο λόγο! Επιπλέον, δίνεται στον φιλοξενούμενο η δυνατότητα να το απολαύσει ακόμα και στο δωμάτιο του.

Καθημερινά, προσφέρονται επιλογές όπως φρέσκο ζυμωτό ψωμί, παρασκευές αυγών ελευθέρας βοσκής, αλλαντικά, τυριά (όπως τσαλαφούτι και φέτα), γιαούρτι από ντόπιο παραγωγό, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, κέικ, παραδοσιακές πίτες με χόρτα και τυρί, μπουγάτσα, τη μηλόπιτα, το ρυζόγαλο παρασκευής του ξενοδοχείου, καθώς και τσάι του βουνού, γάλα, δημητριακά, φρέσκοι χυμοί και ποικιλία από μυρωδάτους καφέδες στον άνετο χώρο του πρωινού!

Αξιολογήσεις

Rating Entries

No ratings yet.

Κάντε μια αξιολόγηση

STARS: ****
ADDRESS: Θέση ‘Άγιος Αθανάσιος, Μεγάλο Χωριό Καρπενήσι Ευρυτανίας
PHONE: 22370 41155
E-MAIL:
Beta version