Το ξενοδοχείο ΕΥΡΩΠΗ είναι οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί στην πόλη της Καβάλας από το 1976. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi, θέρμανση, κλιματισμό, τηλεόραση, τηλέφωνο, κουζινάκι, ηλεκτρικό βραστήρα, ψυγείο και μπάνιο με δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Το πολιτισμένο και ήσυχο περιβάλλον, η καθαριότητα των χώρων, η ευγένεια των ιδιοκτητών και οι μικρές αποστάσεις που χωρίζουν το ξενοδοχείο από βασικά σημεία της πόλης (το ξενοδοχείο απέχει 1,5 από το κέντρο της Καβάλας), εξασφαλίζουν μία ευχάριστη και άνετη διαμονή.

Περιγραφή πρωϊνού

Το πρωινό του ξενοδοχείου περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία ελληνικών εδεσμάτων, όπως αλλαντικά, τυροκομικά, χωριάτικα αυγά, δύο είδη ψωμιού, διάφορα αρτοσκευάσματα, ελιές, λάδι, ντομάτες, γλυκίσματα, γιαούρτι, μέλι, γλυκά του κουταλιού, φρέσκα φρούτα, βούτυρο, μαρμελάδα, φρέσκο χυμό και ροφήματα.
Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στα τοπικά προϊόντα (π.χ. στους κουραμπιέδες Καρβάλης, τη φέτα Παγγαίου, το μέλι Θάσου), καθώς και σε προϊόντα της ευρύτερης ελληνικής περιφέρειας, όπως οι ελιές και το ελαιόλαδο Πελοποννήσου, τα παξιμάδια Κρήτης, ο μακεδονικός χαλβάς και φυσικά ο μυρωδάτος ελληνικός καφές.

Αξιολογήσεις

Rating Entries

No ratings yet.

Κάντε μια αξιολόγηση

STARS: **
ADDRESS: Ειρήνης Αθηναίας 20 Τ.Κ. 65404 Καβάλα
PHONE: 2510 241227
E-MAIL:
Beta version