Ξενοδοχείο
Πρωϊνό
Τοποθεσία
Φωτογραφίες
Σχόλια

Eleon Grand Resort & Spa

Στο Τραγάκι της Ζακύνθου, στην ανατολική ακτή του νησιού, το νεόδμητο ξενοδοχειακό συγκρότημα 5* «Eleon Grand Resort & Spa» καταλαμβάνει τη δική του ξεχωριστή θέση, κτισμένο στην καρδιά ενός βιολογικού ελαιώνα.

Επιδιώκοντας τις καλύτερες αναμνήσεις στους επισκέπτες, οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου καθιέρωσαν στον μπουφέ του εστιατορίου, από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας και τη γωνιά του Ελληνικού Πρωινού, με μοναδικές παραδοσιακές γεύσεις που συμβάλουν στο να ξεκινήσει η μέρα υγιεινά και κυρίως ελληνικά!

Eleon Grand Resort & Spa

Ο μπουφές στο Eleon Grand Resort & Spa περιέχει ποικιλία φρεσκοψημένων ψωμιών και κουλουριών, διάφορα ελληνικά τυριά και ντόπιο ζακυνθικό λαδοτύρι, ντόπιες σταφίδες, ελιές και ελαιόλαδο από τον γειτονικό βιολογικό ελαιώνα, φρίσα (το ζακυνθινό παξιμάδι με τη λιωμένη ντομάτα και το ντόπιο τυρί), λαχανικά από τον βιολογικό κήπο, τα φρέσκα φρούτα και τις δροσερές φρουτοσαλάτες, γαλακτοκομικά, μέλι,χειροποίητες μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, φρέσκα αυγά, μεγάλη ποικιλία αλλαντικών, ελληνικός καφές, διάφορα ροφήματα, δημητριακά με φρέσκο γάλα και ξηρούς καρπούς.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το ξενοδοχείο Eleon Grand Resort & Spa διοργανώνει σεμινάρια γευσιγνωσίας λαδιού και βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική κουζίνα και κουλτούρα. Ακόμη, παρέχει στους επισκέπτες, πρώτες ύλες από τον βιολογικό λαχανόκηπο και τον, επίσης βιολογικό, ελαιώνα και οργανώνει επισκέψεις σε παραδοσιακό ελαιοτριβείο.

{module Οι Συνταγές του Ξενοδοχείου|showtitle=1}

15076

Eleon Grand Resort & Spa

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Τραγάκι Ζάκυνθος
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 8815220

Eleon Grand Resort & Spa

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.

Beta version