Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Creta Star βρίσκεται στη Σκαλέτα Ρεθύμνης, 12 χλμ. ανατολικά του Ρεθύμνου. Χτισμένο πάνω στη θάλασσα, προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον χαρακτηρισμένο ως Nartura 2000 με καταπληκτική αμμώδη παραλία μήκους 400 μέτρων, θαυμάσια θέα και ένα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα που δένουν με το φυσικό περιβάλλον της περιοχής.

Το -βραβευμένο για την περιβαλλοντική του ευαισθησία- ξενοδοχείο προσφέρει μοναδικές παροχές και υπηρεσίες όπως παραλία με Γαλάζια Σημαία, εστιατόριο και ταβέρνα με έμφαση στην παράδοση της Κρήτης και της Ελλάδας, θεματικές γαστρονομικές βραδιές, BBQ, live παραδοσιακή μουσική κλπ.

Περιγραφή πρωϊνού

Το πρωινό στο Creta Star περιλαμβάνει φρέσκο προζυμένιο ψωμί από τον φούρνο του ξενοδοχείου, τοπικά παξιμάδια με συνοδεία ξυσμένης βιολογικής τομάτας και εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου, χειροποίητες μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, παραδοσιακά τυριά (γραβιέρα, τυρομάλαμα, ανθότυρο, ξινομυζήθρα) από τοπικές τυροκομικές επιχειρήσεις, ντόπιο πρόβειο γιαούρτι, ποικιλία αλλαντικών (καπνιστή πανσέτα, λουκάνικα ξυδάτα και απάκια) από τοπικούς παραγωγούς και ελιές από όλη την Ελλάδα (όπως πράσινες ελιές Χαλκιδικής, Καλαμών και θρούμπες).

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Στην ευρύτερη περιοχή, υπάρχει μια σειρά από δραστηριότητες σχετικές με τη γαστρονομία, όπως ημερίδες για την κρητική διατροφή (Αργυρούπολη), επισκέψεις σε τοπικά οινοποιεία (Κλάδος) αλλά και σε κοντινά παραδοσιακά χωριά (Μαργαρίτες, Μελιδόνι). Εντός του ξενοδοχείου ξεχωρίζουν η ταβέρνα Μαϊστράλι και το Olive Oil Bar. {module Οι Συνταγές του Ξενοδοχείου|showtitle=1}

Αξιολογήσεις

Rating Entries

No ratings yet.

Κάντε μια αξιολόγηση

STARS: ****
ADDRESS: Σκαλέτα Ρεθύμνου
PHONE: 28310 71812
E-MAIL:
Beta version