Ξενοδοχείο
Πρωινό
Τοποθεσία

Creta Maris Beach Resort

Το Creta Maris Beach Resort (μέλος του Ομίλου Μεταξά) λειτουργεί από το 2012 ως ένωση δύο γνωστών από παλιά ξενοδοχείων, του Creta Maris Convention & Golf Resort και του Terra Maris Convention & Golf Resort, σε μια μονάδα δυναμικότητας 675 δωματίων.

Η ξενοδοχειακή μονάδα παρέχει 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Spa, Children’s Club και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες (κρητικά γλέντια, περιβαλλοντικά και γαστρονομικά προγράμματα και δραστηριότητες κλπ) . Επιπλέον, οι προμήθειες, πρωτίστως στον επισιτιστικό τομέα, γίνονται κυρίως από τοπικούς παραγωγούς.

Creta Maris Beach Resort

Τα κεντρικά εστιατόρια του ξενοδοχείου προσφέρουν γεύσεις από την κρητική κουζίνα, αλλά και από τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας.

Οι μπουφέδες είναι στημένοι ανά κατηγορία προϊόντων και περιλαμβάνουν κρητικά ψωμιά και άλλα αρτοσκευάσματα, φρούτα, μαρμελάδες, αλλαντικά, τυροκομικά, δημητριακά, σαλάτες, ομελέτες, ζεστά πιάτα, πίτες, λουκουμάδες της ώρας, γλυκά κλπ.

Ξεχωρίζουν ακόμη, τα κρητικά γαλακτοκομικά (πρόβειο γιαούρτι, οξύγαλα, γραβιέρες, ξυνομηζύθρες), τα φιστίκια Αιγίνης, καθώς και τα δημητριακά, όπου αντί των συνηθισμένων cornflakes, χρησιμοποιούνται αντίστοιχα ελληνικά, όπως βρώμη και τρίμματα από κουλούρια.

03691

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Κεφαλοτύρι
Απάκι
Γιαούρτι Πρόβειο
Μέλι Θυμαρίσιο
Μαρμελάδα Φράουλα
Πορτοκαλόπιτα Κρητική
Μυζηθροπιτάκια
Τσουρέκι
Παξιμάδια Επτάζυμα
Ψωμί Ολικής Αλέσεως
Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
Σταφύλια
Δίκταμο (Έρωντας)
Ελληνικός καφές

Creta Maris Beach Resort

Διεύθυνση:ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Τηλέφωνο:28970 27000
Ιστότοπος: http://www.maris.gr

Creta Maris Beach Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.