Σκαλισμένες σαν γλυπτά και τυλιγμένες μέσα στο ηφαιστειακό τοπίο της Σαντορίνης, οι εννέα ανακαινισμένες σουίτες του Cocoon suites δε μοιάζουν με τίποτα που μπορεί να έχει ζήσει κανείς μέχρι τώρα!

Ένα ορμητήριο των αισθήσεων, με εκπληκτική, πανοραμική θέα στο Αιγαίο, υπέροχα ηλιοβασιλέματα, προσεγμένη πολυτέλεια, 24ωρο service, ιδιωτική πισίνα και jacuzzi, δείπνο μέσα στο δωμάτιο κάτω από το φως των κεριών και απολαυστικά βιολογικά γεύματα με τοπικά προϊόντα.

Περιγραφή πρωϊνού

Το πρωινό στο Cocoon είναι κάτι παραπάνω από βασιλικό: σπιτικό, με φρέσκα, παραδοσιακά υλικά που μπορεί κανείς να απολαύσει είτε ιδιωτικά στη σουίτα, είτε στο υπέροχο μπαλκόνι με θέα την Καλντέρα και το Αιγαίο. Το υγιεινό, ισορροπημένο, βιολογικό πρωινό, συμπεριλαμβάνει επιλογές όπως καφέ από τα καλύτερα χαρμάνια, ποικιλία βιολογικών αφεψημάτων, φρεσκοστυμμένους χυμούς, φρέσκα φρούτα και μαρμελάδες, ελληνικό γιαούρτι και μέλι, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από τοπικά βιολογικά προϊόντα, όπως και επιπλέον απολαυστικά πιάτα που μπορεί κανείς να παραγγείλει a la carte.

Αξιολογήσεις

Rating Entries

No ratings yet.

Κάντε μια αξιολόγηση

STARS: ***
ADDRESS: Ημεροβίγλι Σαντορίνη
PHONE: 22860 25230
E-MAIL:
Beta version