Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Attalos

Ο Attalos βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και αποτελεί παραδοσιακή δύναμη στον χώρο της φιλοξενίας, προσφέροντας επί σειρά ετών άνετη διαμονή και φιλικό περιβάλλον. Διαθέτει 78 άνετα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, ενώ στις υπόλοιπες παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται 24ωρη Υποδοχή, Roof Garden Bar, δωρεάν χώρος αποσκευών, αίθουσα TV lounge, Internet Corner με δωρεάν διαδίκτυο και υπολογιστές με εκτυπωτή.

Επιπλέον, η ιδανική του τοποθεσία προσφέρεται για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στα αξιοθέατα της πόλης, για ψώνια, αλλά και διασκέδαση.

Attalos

Καθημερινά στην αίθουσα πρωινού σερβίρεται πλούσιος μπουφές με ελληνικά προϊόντα δίνοντας στον κάθε πελάτη την ευκαιρία να δοκιμάσει γεύσεις από την Ελλάδα. Το μενού περιλαμβάνει ψωμάκια, ελληνικές μαρμέλαδες σε διάφορες γεύσεις (φράουλα, κυδώνι, πορτοκάλι κ.ά.), ελληνικό μέλι και βούτυρο, βραστά αυγά, ομελέτα, φρέσκο ελληνικό γιαούρτι, ποικιλία από ελληνικά τυριά, ελιές, ντομάτα, αγγούρι, φρέσκα ελληνικά φρούτα κλπ.

Φυσικά δεν απουσιάζουν το γάλα, η ποικιλία σε τσάι καφέδες και δημητριακά, τα κέικ, οι κομπόστες, οι διάφορες – φτιαγμένες με τραγανό φύλλο – πίτες και τα παραδοσιακά ελληνικά γλυκά, όπως μπουγάτσα με κρέμα, χαλβάς και σιροπιαστά (όπως γιαννιώτικο και κανταΐφι με κρέμα γαλακτομπούρεκου) που προσφέρουν σίγουρα μια διαφορετικότητα στις συνήθειες των τουριστών που επισκέπτονται το ξενοδοχείο.

02208

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα Αγράφων (ΠΟΠ)
Γαλοπούλα Καπνιστή
Γιαούρτι Αγελαδινό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Κυδώνι
Μπακλαβάς
Σπανακόπιτα με τυρί
Κουλουράκια Λαδιού
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί με προζύμι
Ελιές Καλαμών
Μήλα
Λουίζα
Ελληνικός καφές

Attalos

Διεύθυνση:ΑΘΗΝΑΣ 29
Τηλέφωνο:210 3212801-2
Ιστότοπος: http://www.attaloshotel.com

Attalos

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.