Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Argo

Το ξενοδοχείο Αργώ βρίσκεται σε μία ήρεμη γωνιά της Νάξου, μόλις 50 μ. από την παραλία του Αγίου Γεωργίου στην πόλη της Νάξου και αποτελείται από 2 κτίρια, χαρακτηριστικά δείγματα της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ρεσεψιόν στο κεντρικό κτίριο, αίθουσα πρωινού που ακολουθεί τόσο αρχιτεκτονικά όσο και διακοσμητικά το παραδοσιακό κυκλαδίτικο χρώμα και ύφος, χώρο με υπολογιστή, καθώς και ασύρματο δίκτυο στο χώρο της υποδοχής, βιβλιοθήκη και πολλές ακόμη παροχές και υπηρεσίες.

Argo

Καθημερινά στο ξενοδοχείο Αργώ σερβίρεται πλούσιος πρωινός μπουφές με ποικιλία από σπιτικά κέικ, σοκολατόπιτα ή πορτοκαλόπιτα και χειροποίητες σπιτικές πίτες που περιλαμβάνουν τυρόπιτες φτιαγμένες με γραβιέρα, κεφαλοτύρι ή ξυνομηζύθρα Νάξου, χορτόπιτες από φρέσκα χόρτα του νησιού (σέσκουλα, σπανάκι και πολλά ακόμη) κλπ.

Επιπλέον, σερβίρονται χειροποίητα γλυκά του κουταλιού όπως παπυλωνα και κιτρολέμονο Νάξου, κεράσι, κυδώνι κ.ά., αλλά και φρέσκες σαλάτες, ποικιλία ελληνικών αλλαντικών και τοπικών τυριών, βραστά αυγά, ομελέτες με τυρί και λαχανικά Νάξου, αλλά και ντομάτες με αυγά (στραπατσάδα).

01963

Argo

Διεύθυνση:ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 165
Τηλέφωνο:22850 23059
Ιστότοπος: http://www.argo-hotel.gr

Argo

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.