Ξενοδοχείο
Πρωϊνό
Τοποθεσία
Φωτογραφίες
Σχόλια

Anteliz Suites

Το Anteliz Suites βρίσκεται στους λόφους των Φηρών, με θέα την Καλντέρα της Σαντορίνης και το Αιγαίο Πέλαγος. Το μικρό αυτό boutique ξενοδοχείο, με τη μοναδική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, προσφέρει ανεμπόδιστη πανοραμική θέα προς το μοναδικό τοπίο της Σαντορίνης με τα απέραντα πολύχρωμα βράχια. Στεγάζεται σε ένα γαλήνιο περιβάλλον, μέσα στη lapis lazuli κυκλαδίτικη θάλασσα και τους επιβλητικούς βράχους λάβας, συλλαμβάνοντας την ουσία του θηραϊκού σχεδιασμού, πολιτισμού και παράδοσης.

Anteliz Suites

Το Anteliz Suites σερβίρει στον πρωινό του μπουφέ μια μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών εδεσμάτων, όπως φρέσκο ψωμί (λευκό και ολικής άλεσης), φρέσκα εποχιακά φρούτα σε φρουτοσαλάτα, ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι και αυγά (βραστά, ομελέτα, τηγανητά), κουλούρι Θεσσαλονίκης, κουλουράκια και κέικ ιδιοπαρασκευής, μαρμελάδες και ντοματάκι Σαντορίνης (επίσης ιδιοπαρασκευής), ελληνικά τυριά ΠΟΠ (φέτα Καλαβρύτων, γραβιέρα Κρήτης, πεκορίνο Αμφιλοχίας, μυζήθρα Ίου κ.ά.), διάφορες πίτες που παρασκευάζονται στο ξενοδοχείο, σφουγγάτο και ομελέτα Σαντορίνης, μυρωδάτο ελληνικό καφέ και μελιτίνια Σαντορίνης.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το ξενοδοχείο οργανώνει διάφορες δραστηριότητες όπως επίσκεψη σε βιολογικό αμπελώνα (Ο Δρόμος του Κρασιού), σεμινάρια γαστρονομίας, παρουσίαση του τρόπου παραγωγής του κρασιού και οινογνωσία.

12032

Anteliz Suites

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Μ. Νομικού Φηρά Θήρας
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 22860 28842
ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ: http://www.anteliz.gr

Anteliz Suites

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.

Beta version