Ξενοδοχείο
Πρωινό
Τοποθεσία
Φωτογραφίες
Σχόλια

ALTHEA AMOOPI

Το Αλθέα είναι ξενοδοχείο επιπλωμένων διαμερισμάτων, χτισμένο σε πανοραμική θέση πάνω από τον κόλπο της Αμοοπής Καρπάθου. Η αρχιτεκτονική του κτιρίου έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο που σέβεται το περιβάλλον και αναδεικνύει τα ιδιαίτερα στοιχεία της ντόπιας αρχιτεκτονικής.

Τα διαμερίσματα είναι άνετα, ευρύχωρα και διακοσμημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να χαρίζουν άνεση και ηρεμία, ενώ όλα έχουν άνετα μπαλκόνια και μοναδική θέα στη θάλασσα. Παράλληλα, το ξενοδοχείο ξεχωρίζει για τη φιλοσοφία των ιδιοκτητών του σχετικά με τον σεβασμό και την προστασία του περιβάλλοντος.

ALTHEA AMOOPI

Στο Αλθέα δίδεται ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα στο πρωινό, το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και ιδιαίτερα στις διακοπές. Το πρωινό του ξενοδοχείου προσφέρει μία πλούσια ποικιλία τοπικών βιολογικών προϊόντων: γιαούρτι συνοδευόμενο με τοπικά φρούτα, ξηροί καρποί και θυμαρίσιο μέλι, καρπάθικες τηγανίτες με κανέλα και μέλι, λουκουμάδες με καρύδια και κανέλα, μανούλι (καρπάθικο τυρί) σε συνδυασμό με ντομάτα, κουλούρα και σταφύλι, ντόπια ομελέτα με αυγά, πατάτες, κολοκύθια, ντομάτα και τυρί, ελιές, μαρμελάδες, αλλαντικά, τυριά, μπισκότα και κέικ είναι μερικές από τις διαθέσιμες γεύσεις που εναλλάσσονται συνεχώς. Συνοδεία όλων αυτών είναι φυσικά το ντόπιο παρθένο ελαιόλαδο που προσφέρεται σε καθημερινή βάση!!!

15131

ALTHEA AMOOPI

Διεύθυνση: Αμμοπή Καρπαθός
Τηλέφωνο: 22450 81152
Ιστότοπος: http://www.altheakarpathos.gr

ALTHEA AMOOPI

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.