Αγγλίας και Ωραίας Βενετίας

Το ξενοδοχείο της “Αγγλίας και Ωραίας Βενετίας”, στην πόλη της Κέρκυρας, ευρέως γνωστό ως “Bella Venezia”, στεγάζεται σε ένα μεγαλοπρεπές αναπαλαιωμένο νεοκλασικό κτίριο προσφέροντας μία όαση φιλοξενίας στην καρδιά της κοσμοπολίτικης πόλης.

Το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε το 2006 και διατηρεί την παράδοση του διάσημου προκατόχου του, του ‘Belle Venise’, κόσμημα της Κέρκυρας κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα, μέχρι και τον βομβαρδισμό του κατά τoν Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Διαθέτει 30 δωμάτια και 1 σουίτα, όλα πλήρως εξοπλισμένα, άψογες εξατομικευμένες υπηρεσίες και αμέτρητες ανέσεις και παροχές!

Περιγραφή πρωϊνού

Στο Bella Venezia, το πρωινό σερβίρεται στο κήπο κάτω από τις πέργολες ή στο ειδικά διαμορφωμένο γεμάτο φως κιόσκι του κήπου και αποτελεί την πιο ευχάριστη εμπειρία για το ξεκίνημα της ημέρας!

Ο πλούσιος μπουφές ξεκινάει με φρέσκους φυσικούς χυμούς, καφέ (φίλτρου ή ελληνικό στο μπρίκι) και ποικιλία από είδη τσαγιού. Ακολουθούν οι αμέτρητες παρασκευές αυγών, τα αλλαντικά της Κερκυραϊκής Αλλαντοποιίας (ξεχωρίζει το κερκυραϊκό καπνιστό χοιρινό «νούμπουλο»), τα αρτοσκευάσματα, η ποικιλία ψωμιών από κερκυραϊκούς φούρνους, τα γιαούρτια, οι χειροποίητες μαρμελάδες από τον «Χειροτεχνικό Συνεταιρισμό Γυναικών Πέτα στην Άρτα» ή από ντόπιους παραγωγούς, η κερκυραϊκή συκομαΐδα (πίτα από σύκα με ούζο και σουσάμι), οι μάντολες, τα διάφορα ελληνικά τυριά, η ποικιλία από ελληνικές ελιές και παρθένο ελαιόλαδο, τα δημητριακά, τα φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, οι κομπόστες, τα βουτήματα κ.ά.

Αξιολογήσεις

Rating Entries

No ratings yet.

Κάντε μια αξιολόγηση

STARS: ***
ADDRESS: Ναπολέοντος Ζαμπέλη 4, Κέρκυρα
PHONE: 26610 46500
E-MAIL:
Beta version