2η FoodExpo (2015)

Το Ελληνικό Πρωινό συμμετείχε στη δεύτερη FoodExpo 14-16 Μαρτίουστο Metropolitan Expo σε μια προσπάθεια να συναντήσει όσο πιοπολλούς παραγωγούς της χώρας γίνοταν, ούτως ώστε να ενταχθούν στο πρόγραμμα.
Παράλληλα, ο επικεφαλής του προγράμματος Γιώργος Πίττας στο πλαίσιο της εκδήλωσης “ΠΟΠ, ΠΓΕ & Βιολογικά προιόντα: Η αριστοκρατία των τροφίμων” παρουσίασε το βιβλίο του “Οι θησαυροί της Ελληνικής Γαστρονομίας” κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο “Ελληνικό Πρωινό”, στη σημασία του και στην απήχηση που έχει σε ξενοδόχους και παραγωγούς.

Beta version